Reisinfo

Coronavirus

 

We krijgen regelmatig de vraag: “Waar kan je vandaag veilig op vakantie gaan?”
 

Eerlijk, je kan nergens volledig veilig op vakantie gaan. Een potentiële corona besmetting is overal. Een andere vraag is: “Waar is de kans om een corona besmetting op te lopen het kleinst?” Het antwoord is, in tegenstelling tot wat velen met zekerheid menen te mogen beweren, niet thuis of in eigen land. 

 

Het echte antwoord is: "Je kan best op vakantie gaan op plekken, waar de strengste maatregelen worden genomen, en waar die vervolgens het best worden nageleefd." Met andere woorden, het is niet de plaats, maar de manier waarop je je gedraagt die bepalend is om het virus op te lopen.
 

 

 

Wij zijn nog steeds dagelijks bezig met het wijzigen en annuleren van eerder geboekte reizen. Je kan dus nog steeds bij ons terecht met al je vragen. Wel geven we er er de voorkeur aan om je via een afspraak op ons kantoor te laten langskomen. Op die manier kunnen we het best de voorgeschreven maatregelen opvolgen.

 

Praktische reisinfo

 

Wil je meer weten over over vaccinaties en vaccinatiecentra, de samenstelling van een reisapotheek, en waar je moet op letten wanneer je op reis vertrekt?

 

 

 

Jouw voordelen

Onze troeven

Reizen zonder stress

Vertrouw op onze kennis en reiservaring en vertrek zonder zorgen.

Onvergetelijke reizen op maat

Vertel ons je bestemming en wij stellen je droomreis samen.

Vliegticket boeken

Kom bij ons langs en we maken je vertrek meteen mogelijk.