Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over Azuriet

Een wereld van reizen en vakanties

 

Azuriet Reizen is een zelfstandig reisbureau met een gedreven, ervaren en dynamisch team. We beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in de reissector met een specialisatie in cruises en reizen op maat.

 

Je kan bij ons terecht voor een aantrekkelijk wereldwijd aanbod van bestemmingen en reisformules: cruises, avontuurlijke reizen, autovakanties, vliegreizen, sportvakanties, georganiseerde busreizen, motortrips, jongerenvakanties, citytrips en weekendjes weg.

 

Welke bestemming, reisstijl of plannen je ook hebt, wij gaan tot het uiterste om je het beste reisaanbod aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding van het moment te kunnen leveren.

 

 

 

Reisadvies & persoonlijke begeleiding

 

Azuriet Reizen staat garant voor een echte persoonlijke service. Als reisexperts staan we altijd klaar om je te helpen bij het samenstellen en boeken van je vakantie, en bieden we praktisch reisadvies en correcte informatie over alle aspecten van je reis. Zo garanderen wij een reis die echt bij je past en zorgen we ervoor dat je goed voorbereid en stressvrij reist.

 

Eenmaal op bestemming kan je bovendien 24/24 rekenen op onze telefonische bijstand.

 

Voor onze reizen werken we bij voorkeur met kleinere touroperators. Zij zijn gespecialiseerd in bepaalde bestemmingen of beschikken over een kwaliteitsvol aanbod in een specifiek soort reizen. We zijn bovendien heel volhardend in onze onderhandelingen met een touroperator; we gaan dan ook tot het uiterste om jouw reiswensen te realiseren!

Reisverzekering


We kunnen het niet genoeg op het hart drukken: Vertrek nooit op reis zonder volwaardige reisverzekering. Het is van kapitaal belang!

 

In het beste geval heb je ze niet nodig maar als er iets voorvalt, hetzij een ongeval, ziekte, bagageverlies of diefstal, mag je er niet aan denken dat je geen reisverzekering hebt afgesloten. Azuriet Reizen raadt de diensten van Allianz Global Assistance aan. We helpen je uiteraard graag bij je keuze voor een sluitende reisverzekering.

 

Allianz Global Assistance biedt zijn klanten ge├»ntegreerde reis- en bijstandsverzekeringen aan. In hun gamma van contracten vind je beslist de formule die beantwoordt aan jouw behoeften, of het nu een jaarcontract of een tijdelijk contract betreft. Interesse in een reis- en bijstandsverzekering van Allianz Global Assistance? Kom dan langs op kantoor.

Reisvoorwaarden

 

De reisvoorwaarden Geschillencommissie Reizen worden gerespecteerd. Bijzondere voorwaarden worden duidelijk opgesteld en zijn niet in tegenstrijd met de algemene voorwaarden van Geschillencommissie Reizen.

 

 

 

Ondernemingsnummer: BE 0450 583 113
 

Polis financieel onvermogen: Garantiefonds, Polisnummer: 9710.0527.00

Jouw voordelen

Onze troeven

Reizen zonder stress

Vertrouw op onze kennis en reiservaring en vertrek zonder zorgen.

Onvergetelijke reizen op maat

Vertel ons je bestemming en wij stellen je droomreis samen.

Vliegticket boeken

Kom bij ons langs en we maken je vertrek meteen mogelijk.