Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Duurzaam reizen

Duurzaam reizen begint bij jezelf en het veranderen van je ingesteldheid. Het betekent je verantwoordelijkheid nemen en bewuste keuzes maken over je bestemming, manier van reizen en je verblijf. Het neemt wat meer tijd in beslag, en betekent bijgevolg trager reizen en je verplaatsing als een belangrijk onderdeel van je vakantie zien.

 

Een duurzame reis start met het kiezen van je bestemming. Hoe dichter bij huis, hoe minder impact je reis zal hebben op de natuur. Een vakantie binnen Europa biedt je bijgevolg een duurzamer perspectief dan een vliegreis naar een ander continent. We helpen je graag met ons ruim aanbod van bestemmingen in eigen land en andere Europese landen.

 

Ook kiezen voor een duurzame vervoersmethode, zoals reizen met de trein of bus, is een goede mogelijkheid. Wij kunnen je een uitgebreide selectie voorstellen van langeafstandsreizen per trein. Het opnieuw inrichten van treinverbindingen doorheen heel Europa en het voorzien van comfortabele nachttreinen zit weer volop in de lift. Reizen met de trein betekent vandaag de dag geenszins reizen zonder enig comfort!

Duurzame vluchten en verblijven

 

Kies je toch voor vliegen, kies dan voor een duurzame maatschappij. We kunnen je verschillende vluchten aanbieden van vliegtuigmaatschappijen, die actief investeren in het verminderen van hun CO2-uitstoot of compensatie bieden via het sponsoren van natuurprojecten.

 

Wij staan je eveneens bij in het vinden van een verblijf in een ecohotel of ander duurzaam logement, die zowel de lokale natuur als bevolking respecteren en steunen. Zo kunnen deze verblijfplaatsen werk maken van het hergebruiken van producten en grondstoffen, zelf groene energie opwekken en er voor zorgen dat afval gecomposteerd of gerecycleerd wordt.

 

Ons aanbod omvat ook een aantal duurzame cruises die zoveel mogelijk besparen op brandstof, kiezen voor alternatieve, groene energie en instaan voor het vermijden en recycleren van hun plastic en ander afval.

Interesse in duurzame reizen en verblijfplaatsen?

Jouw voordelen

Onze troeven

Reizen zonder stress

Vertrouw op onze kennis en reiservaring en vertrek zonder zorgen.

Onvergetelijke reizen op maat

Vertel ons je bestemming en wij stellen je droomreis samen.

Vliegticket boeken

Kom bij ons langs en we maken je vertrek meteen mogelijk.