Op zoek naar een boeiende citytrip? Droomt u van verre bestemmingen? Zin in een zorgeloze all inclusive clubvakantie? Klaar voor de cruise van uw leven?  

Wereldwijd reisaanbod

Azuriet Reizen is een professioneel, dynamisch reisbureau in Oostende met meer dan 15 jaar ervaring in de reissector. Als zelfstandig reisagentschap bieden we onze klanten precies wat ze zoeken. We zijn gespecialiseerd in cruises, maar hebben ook een aantrekkelijk en gevarieerd reisaanbod op het vasteland. Clubvakanties over de hele wereld, reizen à la carte, citytrips, verwenweekendjes, autovakanties, busreizen, motortrips, (inter)continentale vliegreizen, kindvriendelijke vakanties, avontuurlijke jongerenvakanties, groepsreizen... We helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale vakantie.

Boek & vlieg

Azuriet Reizen is een van de weinige reisbureaus die over een  IATA licentie (International Air Transport Association) beschikken. Hiermee kunnen we vliegtickets voor alle aangesloten luchtvaartmaatschappijen aanbieden. Een ticket boeken en vertrekken? Wij maken het meteen mogelijk.

Azuriet is er voor u


Boek uw vakantie bij Azuriet Reizen en vertrek met een gerust hart. Wij zorgen dat u alle nodige reisdocumenten hebt en op elk vlak goed verzekerd bent. In geval van nood kunt u steeds op ons rekenen, we zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar.