Cruises

Cruisevakanties naar alle uithoeken van de wereld

Comfortabel genieten terwijl u verschillende bestemmingen verkent? Een cruise blijft een aparte reiservaring! Bij Azuriet Reizen kan u terecht voor de meest uiteenlopende cruises. Vertel ons uw bestemming en op welke manier u wilt varen en wij geven uw cruisevakantie vorm tot in de kleinste details. Iedereen heeft immers een voorkeur voor een bepaald type vakantie en zo past ook bij u een specifieke cruise. Wij helpen u dan ook graag in uw keuze!

Wenst u de zon op te zoeken en een cruise te maken op de Middellandse Zee, in de Caraïben of langs havens in het Midden-Oosten? Of verkiest u de natuurpacht van de Noorse fjorden, Rusland, of de kusten van Canada en Alaska? Of wenst u een cruise in de exotische wateren rond Nieuw-Zeeland en Australië of varen tussen de ijsbergen van Antarctica? Van riviercruises tot transoceanische overtochten; alle bestemmingen zijn mogelijk!
 

Een brede waaier aan cruiseformules

Net zoals er een veelvoud aan bestemmingen bestaan, kan u uit eindeloos veel cruiseformules kiezen. Verkiest u individueel te varen of gaat u liever voor een cruise in groep met begeleiding? Zoekt u een cruise als bijzondere huwelijksreis of wilt u een cruise die ook geschikt is voor kinderen? Gaat u voor een luxe cruise met zwembad, animatie, en diverse bars en restaurants, of houdt u van een een eenvoudig verblijf op een rivierboot? Wilt u een combinatie met een vakantie op het vasteland voor of na uw cruise? U noemt het, wij realiseren het!
 

Azuriet Reizen: Specialist in cruises

Wij werken samen met praktisch alle rederijen ter wereld en zijn op de hoogte van hun meest recente aanbod. We houden er zelf enorm van om een cruise te maken en hebben doorheen de jaren met een oog voor kwaliteit een uitgebreid aantal voor u getest. Zo kennen we alle ins en outs van cruisereizen en kunnen wij u steeds het beste voorstellen.

Meer info over ons cruise-aanbod.