Azuriet trekt naar LondenEen reisje naar Londen is altijd een goed idee. Als je er even tussenuit wilt, als je de grootste Europese metropool wilt ontdekken of als je gewoon eens het uitzicht vanop de London Eye wilt zien.

Dit najaar trekt Azuriet Reizen naar goede gewoonte naar de bruisende Britse hoofdstad. Twee weekends lang maken we de stad onveilig, en we hebben u er graag bij.

Wilt u deze reis graag meemaken? Kom dan bij ons op kantoor langs voor meer informatie. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

NUTTIGE INFORMATIE

- Overnachting: Wembley International Hotel (***), op 5 minuten wandelen van metrostation
- Datum: 23-24 november en 7-8 december

PLANNING

Op deze reis krijgt u veel vrije tijd om de stad op eigen houtje te ontdekken. We reizen samen van Oostende naar het hotel in Wembley, en daarna krijgt u alle vrijheid om deze citytrip in te vullen op een manier die het beste bij u past.

Op zoek naar authentieke architectuur? Trek dan naar Westminster Abbey, de Tower of London en de Houses of Parliament.

Of kiest u eerder voor indrukwekkende musea die u het beste van nieuwe - en minder nieuwe - kunst tonen? Wat denkt u dan van de Natural History Museum, Tate Modern of de National Gallery?

Ook voor gastronomische genieters is er heel wat keuze in Londen. De beste Italiaanse, Chinese en moderne Europeaanse restaurants vindt u in Londen. Er is voor elk wat wils.

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos en kunt u dit weekend naar hartelust invullen.

We organiseren bovendien ook een facultatieve wandeling voor iedereen die graag samen met de groep iets onderneemt. Daarover komt later meer informatie.

PRIJS

€102,- per persoon

Inbegrepen:
- Overnachting in tweepersoonskamer met ontbijt
- Bus Oostende - Calais en terug
- Ferry Calais - Folkestone en terug
- Bus Folkestone - Londen en terug
- Begeleide facultatieve wandeling

London is calling. Neemt u op?

Kom langs bij ons op kantoor voor meer informatie en boekingen. Tot snel!