Over ons


Azuriet Reizen is een zelfstandig reisbureau met een gedreven, ervaren en dynamisch team. We beschikken over meer dan 20 jaar ervaring en vakkennis in de reissector met een specialisatie in cruises en reizen op maat.
 

Een wereld aan reizen en vakanties

Wij beschikken over een gevarieerd en aantrekkelijk wereldwijd aanbod aan reizen, vakanties en cruises. U kan bij Azuriet Reizen terecht voor alle mogelijke bestemmingen en reisformules; cruises, avontuurlijke reizen, autovakanties, vliegreizen, sportvakanties, georganiseerde busreizen, groepsreizen, motortrips, jongerenvakanties, citytrips en weekendjes weg. Welke bestemming, reisstijl of plannen u ook hebt, wij gaan tot het uiterste om u het beste reisaanbod aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding van het moment te kunnen leveren.


Reisadvies, persoonlijke begeleiding en telefonische bijstand

Azuriet Reizen staat garant voor een echte persoonlijke service. Als reisexperts staan we altijd klaar om u te helpen bij het samenstellen en boeken van uw vakantie. Op basis van onze kennis en uitgebreide reiservaring staan we steeds klaar met praktisch reisadvies en correcte informatie over alle aspecten van uw reis. Zo garanderen wij een reis die bij u past en zorgen we ervoor dat u goed voorbereid en stressvrij reist. Eenmaal op bestemming kan u 24/24 rekenen op onze telefonische bijstand.


Voor onze reizen werken we bij voorkeur met kleinere touroperators. Zij zijn gespecialiseerd in bepaalde bestemmingen of beschikken over een kwaliteitsvol aanbod in een specifiek soort reizen. We zijn bovendien heel volhardend in onze onderhandelingen met een touroperator; we gaan dan ook tot het uiterste om uw reiswensen te realiseren!

Reisvoorwaarden 

De reisvoorwaarden Geschillencommissie Reizen worden gerespecteerd. Bijzondere voorwaarden worden duidelijk opgesteld en zijn niet in tegenstrijd met de algemene voorwaarden van Geschillencommissie Reizen.
https://clv-gr.be/pdf/Algemene%20voorwaarden%20-%20Reisdiensten%20verkocht%20voor%201%20juli%202018.pdf
https://clv-gr.be/pdf/Algemene%20voorwaarden%20Reisdiensten%20verkocht%20vanaf%201%20juli%202018%20.pdf
https://clv-gr.be/pdf/Algemene%20reisvoorwaarden%20pakketreisovereenkomsten%20voor%20reizen%20verkocht%20vanaf%201%20juli%202018.pdf

Ondernemingsnummer

BE 0450 583 113

Polis financieel onvermogen

Garantiefonds, Polisnummer: 9710.0527.00

Wet op de privacy

https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/algemene-verordening-gegevensbescherming-burger