Onze troeven

Reizen zonder stress

Vertrouw op onze kennis, reiservaring en persoonlijke begeleiding en vertrek zonder zorgen.


Kiest u voor Azuriet Reizen, dan kiest u voor échte service. Service die bestaat uit professionele, persoonlijke begeleiding en praktisch reisadvies op basis van jaren vakkennis en ervaring.

U bent steeds van harte welkom in ons kantoor waar we u met plezier advies en eerlijke, concrete informatie bieden over alle mogelijke bestemmingen en reisformules. We nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en denken met u mee om zo uw ideale reis vorm te geven.

Met Azuriet Reizen vertrekt u zonder zorgen. Wij zorgen dat u goed geïnformeerd, grondig voorbereid en zonder stress op reis vertrekt en dat uw vakantie vanaf dag één van start kan gaan. Ook tijdens uw reis zijn we de klok rond telefonisch bereikbaar, terwijl onze betrouwbare lokale agenten u ter plaatse kunnen bijstaan.
 

Een onvergetelijke reis op uw maat

Vertel ons uw bestemming en wij stellen uw droomreis samen.

Reizen is onze grootste passie en dat delen we graag met u. Op basis van jaarlijkse studiereizen naar alle uithoeken van de wereld, vakbeurzen en persoonlijke reiservaringen, zetten we alles op alles om u het beste reisaanbod van het moment aan te bieden.

Reizen op maat is een van onze specialisaties. Vertel ons uw gekozen bestemming en wij stellen een reis samen die tegemoet komt aan uw wensen, interesses, reisstijl, capaciteit en budget. We staan garant voor echt maatwerk met een sterk persoonlijke begeleiding en correcte informatie over alle aspecten van uw reis.

Wij bieden tevens een zorgvuldige selectie van goede prijs/kwaliteitstarieven. Zo is het kostenplaatje steeds duidelijk en komt u ter plaatse niet voor verrassingen te staan. In het geval er aan uw wensen of behoeftes niet kan worden voldaan, gaan wij tot het uiterste om oplossingen of alternatieven voor u te vinden en aan uw reiswensen te voldoen.
 

Vliegticket boeken en vertrekken

Kom bij ons langs en we maken het meteen mogelijk.

Azuriet Reizen beschikt over een IATA-licentie (International Air Transport Association) en kan u vliegtickets aanbieden van en naar wereldwijde bestemmingen.

U wenst een vliegtuigticket? Wij zoeken en reserveren, brengen eventuele wijzigingen aan en schrijven uw ticket(s) zelf uit. Met onze toegang tot een uitgebreide database aan tal van promotarieven, bent u steeds zeker van een scherpe prijs.